Keune 1922
Keune Style
Thalia
Muhle
Taylor
Beviro

1922 by J.M.KEUNE

1922 by J.M.KEUNE

1922 by J.M. Keune is een strak ontworpen collectie haarverzorgings-, styling-, grooming- en kleurproducten. De lijn bevat zowel professionele salonoplossingen bedoeld voor barbiers over de hele wereld als retailproducten ontwikkeld voor de verzorgingsroutines van stijlvolle mannen. 1922 by J.M. Keune bestaat uit haarverzorgingsproducten (shampoos, conditioners en treatments), groomingproducten (scheerschuim, baardbalsem en baardolie), tijdloze stylingproducten en kleurproducten, waaronder een developer.

REINIGING EN VERZORGING
We beginnen met het belangrijkste: schoon en gezond haar. 1922 by J.M. Keune-haarverzorgingsproducten zijn de nieuwe reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke verzorgingsroutine. Ze zijn ontwikkeld om samen haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met knippen, kleuren of stylen.

STYLINGPRODUCTEN
Na een perfecte knipbehandeling is het de beurt aan onze ongecompliceerde styling- en restylingproducten, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren.

GROOMING
Of je nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in haar en huid naar boven halen. Breid je verzorgingsroutine uit met de beste gezichtsverzorging van Keune. Onze weldadige en luxe Shaving Cream, Beard Oil en Beard Balm kalmeren de huid en houden je baard in het gareel. 

EAU DE TOILETTE
Keune Haircosmetics introduceert haar eerste signature geur, 1922 by J.M. Keune Eau de Toilette. De nieuwe eau de toilette vult de unieke geur van de 1922 by J.M. Keune professionele haarverzorgings- en groomingproducten voor de man perfect aan.

NEW STYLING ESSENTIALS
Nieuwe essentials, nieuwe manier om te stylen. The men's league. Ontdek drie nieuwe stylingproducten, Geformuleerd voor trendy mannen haarstijlen.

 


Zoekopdracht verfijnen